Content bij 050media - Optimaliseer je website in alle opzichten!

Content bij 050media - Optimaliseer je website in alle opzichten!

SEO content

Als je bezoekers wilt informeren, wil je deze natuurlijk eerst weten te strikken. Maar hoe? Met de professionele content van 050media sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen veranderen jouw bezoekers in klanten die precies weten waar ze aan toe zijn, ook Google weet jouw pagina’s te vinden

Hiervoor zorgen wij door middel van strategisch geplaatste zoekwoorden, die door de zoekmachine worden opgepikt en uw website naar hogere posities tillen. Met links in de teksten wordt de lezer doorverwezen naar andere pagina’s van uw webplatform.

Content

Content setup

De setup start met onder meer een onderzoek naar de markt, de doelgroep en de meest populaire zoektermen die daarmee gepaard gaan. Wij vragen jou als klant om eveneens input te leveren over dergelijke zaken. Wie kent de markt immers beter dan jij? Na de setup volgt een gedegen SEO contentstrategie, die bepaald wordt voor meerdere maanden en in deze periode ook wordt bijgestuurd.

Content creatie

Nadat de setup klaar is en de setup bepaald, wordt de content geschreven, door onze gespecialiseerde SEO tekstschrijvers. Na een interne feedbackronde stemmen we de teksten met jou af en worden, indien nodig, nogmaals aangepast. Ook het plaatsen en optimaliseren van de website ontzorgen wij jou in!

Content management

Het Internet zou het Internet niet zijn als het niet constant in beweging was. Daarom wordt de content die we voor jou schrijven ook goed onderhouden. Dat wil zeggen dat we regelmatig bekijken wat voor resultaten de geoptimaliseerde pagina’s boeken en in hoeverre ze moeten worden bijgestuurd. Zo spelen we voortdurend in op ontwikkelingen in de markt.

Content bij 050media

Contactformulier

* Verplichte velden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner