Webdevelopment

Sinds 2009 is 050media een full service online marketingbureau, ontstaan vanuit een online marketingbureau. Een mooie term maar dit houdt eigenlijk in dat wij beschikken over een volledige webbouw afdeling. Daar vallen designers, ontwikkelaars en accountmanagers onder. Wij realiseren maattrajecten voor vele disciplines op online gebied.

Het Traject

Aangezien alle webprojecten die wij realiseren op maat en daarmee uniek zijn, hanteren wij een bepaald proces waardoor we de looptijd zo kort mogelijk houden en de kwaliteit zo goed mogelijk waarborgen.

 • Conceptfase, hierin wordt het idee besproken en worden uw eisen en wensen in kaart gebracht.
   
 • Wireframing, tijdens deze fase wordt het idee in een grafisch (zwart/wit) weergave opgemaakt zodat u weet waar en welke elementen op de website komen. Bekijk hier een voorbeeld.
   
 • Designfase, indien de wireframes door u (na eventuele aanpassingen) goedgekeurd zijn, starten onze designers met het vormgeven van de website in uw huisstijl of gewenste stijl. In deze fase wordt met u overlegd qua mogelijkheden voor een optimaal resultaat op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, stijl en eigen identiteit.
   
 • HTML-fase, hierin wordt het door u goedgekeurde ontwerp omgezet in webcode zodat deze leesbaar is voor de internetbrowsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.
   
 • Programmeren, tijdens deze fase wordt de HTML-code gekoppeld aan een beheersysteem zoals ZilverCMS, hiermee kunt u eenvoudig uw webpagina's beheren en bij webwinkels uw orders afhandelen en de producten toevoegen en wijzigen.
   
 • Testing, aangezien webontwikkeling bij 050media om maatwerk gaat, is het van belang dat het programmeerwerk door ons en door u uitvoerig wordt getest. Op deze manier kunnen we een zo hoog mogelijk niveau van oplevering nastreven.

Webwinkel Ontwikkeling

Wij hebben de afgelopen jaren diverse webwinkels mogen realiseren. Benieuwd naar ons werk? Kijk dan bij onze referenties. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een complete webwinkel of benieuwd wat wij eventueel voor u kunnen betekenen om uw huidige webwinkel te vernieuwen? Lees dan hier meer over de mogelijkheden.

Website Ontwikkeling

Bent u op zoek naar een website waarin de nadruk ligt op productpresentatie, offerte aanvragen, contact aanvragen of terugbelverzoeken? Wij hebben de afgelopen jaren diverse websites mogen realiseren met als doel de bezoeker aan te zetten tot actie. Bent u benieuwd hoe we het rendement van uw huidige website kunnen verhogen? Of wilt u een nieuwe website als marketinginstrument? Lees dan hier meer over de mogelijkheden.

ZilverCMS Beheersysteem

050media werkt mee aan de ontwikkeling van het ZilverCMS. Dit systeem gebruiken wij als beheersysteem voor websites en webwinkels. Bekijk hier wat het ZilverCMS voor u kan betekenen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google Partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed Gold Partner