Aanmelden Google Shopping

Breng uw potentiële kopers dichterbij uw webwinkel door u te laten aanmelden bij Google Shopping!
Om uw Google Shopping campagne in te richten zult u eerst alle productgegevens moeten bundelen in een feed. Deze product gegevens bestaan uit alle kenmerken die bij een product horen, zoals: afbeeldingen, prijs en de titel. Hoe beter de datakwaliteit van de feed, des te doelgerichter Google de producten kan matchen aan de zoekopdrachten van de Google gebruikers. Vervolgens wordt deze feed omgezet naar een werkbare feed voor onze Google Shopping specialisten. Met Google Shopping kan de consument op eenvoudige wijze op één centrale website gemakkelijk alle informatie en producten terugvinden. U kunt uw producten op effectieve wijze onder de aandacht brengen bij Google gebruikers die al bekend zijn met uw producten, voordelen en prijzen. Als verkoper heeft u verschillende mogelijkheden met Google Shopping, zoals:

  • Promoten van uw winkelvoorraad
  • Meer verkeer naar uw website genereren
  • Relevantere leads tot stand brengen

Door uw producten te linken aan Google Shopping krijgt u niet alleen meer zichtbaarheid, ook de kans op conversie is hoger. Google gebruikers kunnen gerichter zoeken en de kans is groter dat zij tot een aankoop overgaan. In veel gevallen zijn Google gebruikers op zoek naar een specifiek product, zij zitten al verder in het aankoopproces. Naast het verhogen van de kans op conversie is Google Shopping ook goed voor het verbeteren van uw naamsbekendheid. Ook al wordt er niet op uw advertentie geklikt, het wordt wel getoond aan de gebruikers. 


Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor het aanmelden bij Google Shopping voor u zijn? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Of wilt u graag meer informatie over Google Shopping? Bekijk dan onze Google Shopping pagina.

Aanmelden Google Shopping door 050media

Geniet van de vele voordelen die Google Shopping u te bieden heeft! Laat u aanmelden bij Google Shopping door 050media. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring in het opzetten en managen van Google Shopping campagnes voor externe klanten. Hierdoor hebben zij vergaande kennis opgedaan over de eisen van een succesvolle campagne. Ons team beschikt over vijf gecertificeerde Google AdWords medewerkers en 050media mag zich ‘Premier Partner’ van Google noemen. De Google AdWords-certificering is een professionele certificering die Google toekent aan personen die hebben aangetoond dat ze de algemene en geavanceerde functies van AdWords beheersen. Verder geeft de Google ‘Premier Partner’ certificering aan dat 050media erkent en vertrouwd wordt als organisatie die andere organisaties kan helpen om succesvol in Google te worden.

Geniet van de vele voordelen die Google Shopping u te bieden heeft! Al sinds jaren laten bedrijven Google Shopping campagnes succesvol managen door 050media. Wij zorgen ervoor dat mensen die verder in het aankoopproces zijn, hun aandacht houden op uw producten of diensten. Wilt u graag een beter beeld over ons werk? Bekijk dan ook eens onze referenties!
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner