SEO voor België

Met meer dan 11 miljoen inwoners, waarvan ongeveer 6.5 miljoen inwoners Nederlands spreken, is de Belgische markt een aantrekkelijke voor succesvolle webshops. Daarnaast groeit de e-commerce enorm snel in België met een toename van 15% per jaar. Maar liefst 93% van de Vlamingen shopt online. Er liggen dus grote kansen voor Nederlandse webshops in deze markt. Daarnaast is de concurrentie in België op het gebied van online marketing een stuk lager! Maar op welke manier betreed je deze onbekende markt?
 
Online marketing in België

Vertrouwen

Om een consument over te halen tot online aankopen is vertrouwen een belangrijk aspect. In België is dit nog veel sterker aanwezig dan in Nederland. Waar een Nederlander 75% vertrouwen aan een onbekend persoon geeft, is dit bij een Belg 25%. Er zijn gelukkig wel diverse mogelijkheden om het vertrouwen van de Belgische consument te winnen. 

Deze mogelijkheden en kansen lopen ver uiteen van betaalmethodes tot het aanpassen van content. De content kan zowel op taaltechnisch vlak als inhoud veranderd worden. Daarnaast is de indeling van een website en het gebruik van Belgische contactgegevens van groot belang! Én heb je al gedacht aan een .be-domein? 

Wil jij groeien met je bedrijf? Neem dan contact op met 050media en betreed de kansrijke Belgische online markt!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner