Online Advertising Consultant ( 32 - 40 uur)

Heb jij talent op het gebied van online advertising, ben je klantgericht en ben je gek op alles wat met online te maken heeft? Dan is 050media op zoek naar jou! Ter uitbreiding van het online advertising team zijn wij op zoek naar een Online Advertising Consultant voor ons kantoor in Groningen.

Online Advertising Consultant (32 - 40 uur)

Online Advertising Consultant in het kort:

Als Online Advertising Consultant ben je verantwoordelijk voor de strategie van verschillende online marketing kanalen. Je primaire focus ligt bij Paid Search. (Google AdWords, Bing, Facebook etc.) Je ondersteunt klanten van 050media met het behalen van online succes.

Wij zijn op zoek naar een Online Advertising Consultant in Groningen die:

Naast gedreven en commercieel makkelijk is in de omgang en bij voorkeur in bezit is van een Google Ads certificering. Je hebt al enige ervaring opgedaan met Google Display, Advertising en Google Search Shopping (ervaring met Facebook Advertising is een pré). Je hebt een klantgerichte instelling en denkt in kansen, je bent servicegericht en communicatief vaardig. In deze functie krijg je veel vrijheid en wordt er snel een beroep gedaan op je zelfstandigheid.

Wij zijn:

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social media, Google Ads, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken. Je werkt samen in een team van jonge, gedreven professionals die met elkaar jarenlange ervaring met webontwikkeling & online marketing hebben opgebouwd en deze expertise graag met je delen. Wij hebben de kwalificaties om Google Ads campganes te optimaliseren en een mooi team van SEO sepcialisten in huis. Wij willen de eindgebruiker van onze klanten een optimale online beleving bieden. 

Wij bieden jou:

Werken bij 050media betekent gegarandeerd plezier! Het is een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initatief. Wij bieden een fulltime dienstverband aan met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Uiteraard hoort er een marktconform salaris bij, een pensioenregeling en aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorziening en gezellige personeelsactiviteiten.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de functie op jouw lijf geschreven? Neem dan contact op met Wyke Brugts van WSelect op telefoonnummer 06 - 41490474. Zij is verantwoordelijk voor de werving en selectie voor deze functie. Direct solliciteren mag ook! Dat kan via e-mailadres wyke@wselect.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner