Hoe werken wij?

Wij hebben een groep vaste klanten waar we vast werkelijks/maandelijks de doorontwikkeling of eenmalige doorontwikkeling opdrachten voor doen. Daarbij ontwerpen en bouwen we natuurlijk ook volledige websites/webshops.

Website/webshop project

De offerte is ondertekend en de opdracht wordt bij je ingepland. Tijdens het voortraject is er al veel besproken met de klant, maar waarschijnlijk heb je nog meer vragen en ideeën. Dit neem je tijdens de opstartfase door met de klant.

Je gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp. Dit kan template werk zijn tot aan een compleet maatwerk traject. Voornamelijk bij een compleet maatwerk traject zijn er verschillende contractmomenten tussen jou en de klant met tussentijdse oplevering. Je maakt zowel mobiele als desktop designs.

Tijdens de ontwerpfase kun je de designs voorleggen aan de andere designer en de rest van het team. Er moet nagedacht zijn over het design en het moet daardoor ook verdedigt kunnen worden.

Wanneer alle designs akkoord zijn draag je deze over naar de front-end afdeling, zodat de bouwfase kan beginnen.

Doorontwikkeling

Je wordt ingepland om voor een klant een analyse te maken van de website/webshop. Intern en door met de klant te spreken verzamel je informatie over de wensen van de klant en het uiteindelijke doel van het redesign. Dit kan bijvoorbeeld zijn om de mobiele conversie te verbeteren, om een bepaalde dienst of product uit te lichten of een bepaalde configurator gebruiksvriendelijker te maken.

Je gaat aan de slag met het maken van een plan en maakt hier alvast een schets of design bij om de klant er direct een beeld bij te geven en te overtuigen.

Je maakt een urenschatting om de designs verder uit te werken en samen met de front-end afdeling wordt er een indicatie gemaakt om het design om te zetten naar code.

Wanneer de klant overtuigt is van de plannen en de indicatie akkoord is, maak je het design verder af en bespreek je dit met de klant. Wanneer het eventuele feedback is verwerkt, brief je de front-ender en kan de front-ender aan de slag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner