Display Advertising

Op zoek naar manier om je naamsbekendheid te vergroten? Omzetgroei realiseren door de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon te tonen? Het is allemaal mogelijk door de inzet van Display Advertising. Waar deze manier van adverteren eerder vooral geschikt was voor branding doelstelling kan display advertising tegenwoordig ondersteunen bij elke stap in de customer journey.

Vergroot je naamsbekendheid

Met display advertising is het mogelijk om de bekendheid van je bedrijf, product of dienst te vergroten.  Op basis van een klantprofiel met hierin informatie over de doelgroep zoals demografische kenmerken, interesses en affiniteiten wordt het mogelijk om je advertenties te tonen aan de juiste prospects.

Verhoog je omzet

De meerwaarde van display advertsing stopt niet bij het vergroten van je naamsbekendheid. Door het gebruik van remarketing is het mogelijk om potentiële klanten die je website of webwinkel al eens hebben bezocht opnieuw te bereiken met een advertentie. Dit kan bijvoorbeeld door de producten of diensten die men bekeken heeft te tonen in dynamische gegenereerde advertenties.

Display Advertising bij 050media

De consultants van 050media denken graag met je mee over een passende display advertising strategie. Hierbij nemen we uiteraard je specifieke doelen als uitgangspunt.  We helpen niet alleen bij het bepalen van de strategie, ook de uitvoering is bij ons in goede handen.

Benieuwd naar de kansen die Display Advertising biedt om jouw business te laten groeien? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner