DBH Nederland overname

 

DBH Nederland is onderdeel van 050media

Per 1 januari 2015 zal de naam DBH Nederland helaas gaan verdwijnen. Voor over een jaar is DBH Nederland nu onderdeel van 050media Development B.V.. Dit bedrijf bestaande uit 25 mensen, te weten ontwerpers, front-end & back-end ontwikkelaars, online marketeers en account managers, staan voor u klaar op het bekende adres: Osloweg 91a te Groningen. Sinds deze zomer is ons kantoor verhuist en zitten we aan de Osloweg 103 te Groningen. U bent van harte welkom om langs te komen, of wij komen bij u langs, bel ons gerust!

Website & webwinkel ontwikkeling vanuit Groningen

U heeft een bedrijf dat u wil positioneren op het internet. Of u bent op zoek naar een zoekmachine vriendelijke website of een webshop ter promotie van uw product of dienst.

Beide kunnen wij voor u ontwikkelen. Bij de afronding van het project heeft u goed ogende en zoekmachine vriendelijke website, passend bij uw bedrijf of product.

De websites en webshops van onze klanten zijn continu in ontwikkelingen. Een goed voorbeeld hiervan is Waterborg Groningen maar ook Haxo of Cookinglife.nl

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google Partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed Gold Partner