AdWords Tool voor uw Campagne

Adverteren via Google AdWords met uw product of dienst? Behaal een maximaal rendement uit uw AdWords advertentiecampagnes. U kunt hiermee up-to-date adverteren tot op het diepste productniveau. De AdWords Tool adMan controleert automatisch of het product nog op voorraad is en wat de dagprijs is. Zo adverteert u nooit meer voor niet meer leverbare producten of tegen verkeerde prijzen. adMan is de oplossing voor een up-to-date Google AdWords campagne voor een groot assortiment. Ook zeer geschikt voor het aanbod van reisbureau's.

XML-koppeling

Om gebruik te maken van adMan dient er een directe link gemaakt te worden tussen het productaanbod dat in de database opgeslagen is en adMan. Dit gebeurt met een XML-koppeling. Dit is een koppeling waarin aangegeven staat welke elementen, zoals prijs, voorraad, merk en type, adMan dient te verwerken in de advertenties.

adMan: AdWords Tool

adMan is door 050media ontwikkeld om bedrijven met een groot productenassortiment de mogelijkheid te bieden om een AdWords campagne voor alle producten te kunnen beheren. Vaak is het niet mogelijk om een campagne die meer dan 2.000 producten bevat goed up-to-date te houden. adMan kan ieder uur, dagelijks of wekelijks, het productaanbod verversen en zo de advertenties aanpassen. Tevens biedt adMan de mogelijkheid om uw advertenties qua CTR en CPC te optimaliseren.

AdWords

U beheert uw AdWords campagnes zelf of door 050media met adMan. Dit kunt u doen vanuit adMan en Google AdWords  editor. U hoeft nog maar zelden gebruik te maken van de AdWords website. Dankzij deze twee programma's heeft u een perfect overzicht van de resultaten en kosten bij campagnes van grotere omvang.

Voordelen van een Adwords Tool

  • Overzichtelijk grote campagnes beheren.
  • Uw productaanbod altijd up-to-date.
  • Hoger doorklikratio (CTR-percentage).
  • Geen advertenties die naar verwijderde pagina's linken.
  • Lagere CPC en hogere conversieratio vanwege hogere relevantie keywords en advertentieteksten.
  • Dankzij deze tool eenvoudig grote campagnes wijzigen.

Google Shopping

Met de XML-koppeling kan er ook gebruik worden gemaakt van Google Shopping. Vervolgens kunt u in Google Shopping gratis uw producten aanbieden. Naast Google shopping kunnen uw producten ook in de normale adwords resultaten worden vertoond. Dit geeft uw producten extra zichtbaarheid en leidt tot een hogere door klik ratio (CTR-percentage). Hieronder ziet u een voorbeeld van product extensies in Google AdWords.

Interesse?

Interesse in een geautomatiseerde AdWords Campagne voor bijvoorbeeld uw webshop of reisbureau? Kies voor de AdWords tool adMan van 050media. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner