AdWords Certified Partner

Google heeft in 2004 het Qualified Google AdWords Professional programma gelanceerd. Hiermee wilde Google adverteerders laten zien dat bedrijven die AdWords Campagnes uitvoeren aan bepaalde eisen moeten voldoen. Vanaf de start van de certificeringen door Google heeft 050media aan deze eisen voldaan. Inmiddels is het partnerprogramma van Google verder ontwikkelt. 050media is mee gegroeid en we zijn dan ook trots dat we tegenwoordig behoren tot de selecte groep van Google Premium Partners. 

 

AdWords Campagne van een Google Premium Partner

Wanneer u kiest voor een Google AdWords Campagne, kies dan zeker voor een gekwalificeerd bedrijf of persoon. Dit kan u veel geld schelen. Qualified AdWords Consultants zijn in staat uw campagne zo op te bouwen dat u de laagste prijs betaalt per klik, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Wanneer u AdWords Campagnes laat uitvoeren of advies vraagt, heeft u altijd contact met onze gekwalificeerde AdWords Consultant.

Confirmatie Richtlijnen

Om de AdWords Certified Partner certificering te blijven dragen dient er ook op een bepaalde manier rapportages naar klanten gestuurd te worden die aan diverse eisen moeten voldoen. Daarnaast dienen wij ook de policy "Working with Third-Parties" online te publiceren.

Interesse in AdWords?

Heeft u vragen of interesse in Google AdWords? Weten wat voor campagnes en advies interessant zijn voor uw bedrijf? Neem contact op met 050media.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak

050Media nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Google partner Admarkt gecertificeerd Lightspeed partner